قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو بلاتکلیف ماند گل تازه زعفران در خراسان رضوی امروز چقدر قیمت دارد؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)‌ پیش‌بینی بانک آمریکایی از قیمت عجیب طلا در سال آینده میلادی مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران: مشترکان پرمصرف منتظر قبض‌های میلیونی باشند تغییر جهت بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ مهر ۱۴۰۴) راهنمای جامع خرید انواع تسمه نقاله شکاف عرضه‌وتقاضای نقره ۵ساله شد | اصلاح قیمت نقره در راه است؟ علت گران‌شدن قیمت میوه چیست؟ | رئیس اتحادیه: مقصر میوه‌فروش نیست سهمیه سوخت وسایل نقلیه فرسوده تغییر می‌کند فروش فوری سایپا از روز (یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + بخشنامه دلار در یک‌قدمی ۱۱۴ هزار تومانی شدن (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حذف ۴ صفر تأثیری بر تورم یا رشد اقتصادی ندارد بازی مافیا - شهروند در بازار کالا‌های اساسی نرخ جدید بنگاه‌های املاک مشخص شد | تعرفه ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول چقدر است؟ قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز (چهارشنبه، ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴) + لینک پخش زنده واریز بیش از ۴ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی دینار عراق در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ارز ترجیحی؛ زمینه ساز  رانت و  فساد  مخارج مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی | از درآمد پایدار شهرداری تا سلامت و ترمیم حقوق بازنشستگان قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | اختلاف ۲۰ هزار تومانی قیمت سیب‌زمینی در تره‌بار و سطح شهر طلا در مشهد دوباره در مدار صعود قرار گرفت | ورود دوباره طلا به کانال ۱۱ میلیونی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ مقصد اصلی زعفران صادراتی ایران کدام‌اند؟ | زعفران‌های صادرشده به چین تقلبی بودند؟ سکه پیش‌فروشی ۱۲ میلیون ارزان‌تر از بازار آزاد فروش رفت طلای ۴ هزار دلاری | قیمت جهانی طلا امروز (۱۶ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد انتقال ریسک به بازار سهام؛ بورس در یک قدمی ۳ میلیون واحدی تولید صنایع افزایش یافت | زارعی سخنگوی وزارت صمت شد طلای جهانی در آستانه رکورد ۴ هزار دلاری پیش‌بینی بورس در روز چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

اعتبار کالابرگ الکترونیک تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ قابل استفاده است | بیش از ۲۳۰ هزار فروشگاه به کالابرگ الکترونیکی متصل شد

  • کد خبر: ۳۱۹۸۲۱
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۹
اعتبار کالابرگ الکترونیک تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ قابل استفاده است | بیش از ۲۳۰ هزار فروشگاه به کالابرگ الکترونیکی متصل شد
درحالی طرح کالابرگ الکترونیک پس از گذشت حدود ۱۰ ماه، مجددا از بعدازظهر ۱۱ اسفندماه با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار تحت پوشش سازمان‌های حمایتی بهزیستی و کمیته امداد به اجرا درآمده که بلافاصله بعد از آن، دهک‌های ۱ تا ۳ مشمول طرح خواهند شد و تقریبا حدود ۱۰ روز بعد این تاریخ، دهک‌های ۴ تا ۷ نیز می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌ها خرید خود را انجام دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش به دنبال دستور رئیس جمهور، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی بودجه‌ای را برای اجرای طرح کالابرگ الکترونیک اختصاص داد تا بر این اساس، این طرح که در اردیبهشت سال ۱۴۰۳ متوقف شده بود، مجددا پس از گذشت ۱۰ ماه به مرحله اجرا درآید. 

از همین رو، مقرر شد که اجرای این طرح توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گیرد و بر این مبنا، طبق اعلام احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، طرح کالابرگ الکترونیکی به ۷ دهک درآمدی ارائه می‌شود که براساس آن به سه دهکِ اول به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و برای باقی دهک‌ها به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

در همین راستا، یک روز پیش از شروع ماه مبارک رمضان، این طرح در مرحله اول با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار تحت پوشش سازمان‌های حمایتی (بهزیستی و کمیته امداد) آغاز به کار کرد که این اعتبار اعلام شده براساس دهک‌درآمدی و بعد خانوار، برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافته است. البته اعتبار سرپرستان خانوار شارژ شده و پول نقد به حساب واریز نشده، بنابراین اگر افراد به حساب‌های بانکی خود مراجعه کنند، این اعتبار را مشاهده نمی‌کنند، اما با هر کدام از کارت‌های سرپرست خانوار اگر به فروشگاه‌های طرف قرارداد مراجعه کنند، می‌توانند اقدام به خرید کنند.

در همین راستا، احد رستمی، رییس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان با بیان اینکه طرح کالابرگ الکترونیک در مرحله اول در سه بازه زمانی انجام خواهد شد، اعلام کرد که در مرحله اول، افراد تحت پوشش نهاد‌های کمیته امداد و سازمان بهزیستی مشمول طرح شده‌اند که در این مرحله، ۵ میلیون خانوار و تقریبا ۱۲ میلیون نفر تحت پوشش قرار گرفته‌اند که ۲۰ درصد از جامعه هدف را تشکیل می‌دهند.

طبق اعلام رستمی، قرار است، بلافاصله بعد از آن، دهک‌های ۱ تا ۳ مشمول طرح شوند و تقریبا حدود ۱۰ روز بعد، دهک‌های ۴ تا ۷ می‌توانند به فروشگاه‌ها مراجعه کنند.

این درحالیست که احتمالاً مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک در عید اجرا می‌شود.

چندی پیش نیز به دنبال اجرای این طرح، مرجان دبیری، سخنگوی طرح کالابرگ در تشریح ویژگی‌های طرح کالابرگ الکترونیک، به نکاتی اشاره کرد:

- مشمولان طرح کالابرگ الکترونیکی می‌توانند متناسب با نیازشان کالا‌های تعیین‌شده را (حداقل سه نوع کالای مختلف) خریداری کنند. محدودیتی در مقدار خرید هر کالا وجود ندارد، در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.

- در صورت استفاده نکردن کامل از اعتبار مرحله اول، مانده اعتبار به دوره بعد منتقل خواهد شد.

- اعتبار کالابرگ الکترونیک تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ قابل استفاده است.

- در صورت استفاده نکردن کامل از اعتبار مرحله اول، مانده اعتبار به دوره بعد منتقل خواهد شد.

- مشمولان می‌توانند خرید‌های خود را در چند نوبت انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست. خریداران می‌توانند محصولات تولیدکنندگان مختلف را از گروه‌های کالایی مدنظر انتخاب کنند.

- اعتبار کالابرگ الکترونیک تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ قابل استفاده است.

لازم به ذکر است که طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از ۲۳۰ هزار فروشگاه عمده، خرد و ۱۳ فروشگاه زنجیره‌ای (افق کوروش، اتکا، ترقی، جانبو، دیلی مارکت، رفاه، گندم، محسن، مینومارت، هایپراستار، هایپر فامیلی، هفت و وال‌مارکت) اجرا می‌شود. علاوه بر این، خرید اینترنتی از طریق «اسنپ‌مارکت» و «دیجی‌کالا» نیز امکان‌پذیر است. مشمولان این طرح می‌توانند برای مشاهده فروشگاه‌ها و اطلاع از مانده اعتبار خود، اپلیکیشن «شما» را از خدمات‌دهندگانی، چون «بازار»، «مایکت» و سایت shoma.sfara.ir دریافت و نصب کنند.

همچنین امکان استعلام مانده اعتبار از طریق کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* فراهم شده و مرکز تماس۶۳۶۹ ـ ۰۲۱ آماده پاسخگویی به سوالات و درخواست‌های مشمولان طرح است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->